tiistai 27. elokuuta 2013

Kasvua ja menestystä

Rosvokopla 12 viikkoa
Voi katit, että vierähti aikaa ennen kuin pääsin taas koneen viereen. Emäntä on loman jälkeen tehnyt niin paljon omia juttujaan, ettei siinä minun pikku tekstit ole kerenneet väliin. Vaan nytpä pääsin vihdoin tähän näppäimistön päälle.

Rosvokopla on kovasti kasvanut ja kehittynyt. Emäntä väittää, ettei niitä pidättele enää mikään. Eikä hän ihan väärässä olekaan. Pojat hyppivät ja kiipeävät melkein minne vain. Emäntä ehti tässä kuitenkin kuvata vähän meidän Kanniston kattilan elämää videolle ja tässä se nyt vihdoin on. Kovasti isoiksi pojat ovat kasvaneet, katsokaa vaikka videon lopusta maitobaarikohtaus. Eivät meinaa enää mahtua vierekkäin minun masun viereen.Emäntä oli viime viikonloppuna Maijan kanssa kissanäyttelyssä Myyrmäessä. Ai että minä olin tyytyväinen, ettei minun tarvinnut lähteä. En vieläkään oikein tykkää niistä tuomareista. Kyllä sitä häkissä makaa repokattina, mutta se tuomarointi ei oikein sovi meikäkatille. Maija sai kolmannen CAP-sertinsä ja valmistui sellaiseksi premieriksi. Minä kysyin, mitä se oikein tarkoittaa, mutta emäntä sanoi, ettei ole ihan varma. Ehkä jotain samaa kuin primus, eli hyvää ja ensimmäistä. Ei ainakaan pääministeriä, mitä se myös voi olla. Vaan olisihan se hauskaa, jos Maija olisi pääministeri!
Maija ja viikonlopun ruusukkeet


Emäntä kertoi, että perjantaina tullaan sitten hakemaan ainakin Kasperia ja Leoa uusiin koteihin. Jesperinkin emäntä tulee ehkä jo viikonloppuna, saa nähdä. Vaan onneksi Jonatan jää vielä vähäksi aikaa minua lohduttamaan, ettei kaikki pojat lähde kerralla. Emäntä kun haluaisi Jonatanille kodin, joka on kiinnostunut kasvatuksesta ja näyttelyistä. Minusta äitinä se ei ole välttämätöntä, kunhan on hyvä koti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti