Kissakaverit

Tällä sivulla on kuvia minun kissakavereistani.

Felix ja kaukosäädin
FELIX

Tällä hetkellä paras kaverini on Felix-setä. Felix on American Curl ja oikeastaan meillä vaan kylässä. Felix tulee samasta kissalasta kuin minäkin ja on jo 5-vuotta vanha.

Felix-setä pitää pienistä tyttökissoista ja  on minun paras kaverini. Felix on myös kovasti arka ja kun muutin meille, niin Felix juoksi minua karkuun.

MAIJA

Maija on siperiankissa kuten minäkin ja myös samasta kissalasta kuin minä ja Felix. Maijan oikea nimi on Magnificat Delizia. Maija on 6-vuotias ja tosi kiltti. Tosin Maija aina vähän hymähtelee minun leikeilleni. Maija kun tykkää eniten noutamisleikeistä. Emäntä heittää kepin tai pallon ja Maija tuo sen takaisin - aina vaan uudestaan. Hoh-hoijaa, ei sellaista nuori tyttö jaksa katsella.

VILMA

Sitten on vielä Vilma, joka on puoliksi maatiaiskissa ja puoliksi persialainen. Vilma on vanha, jo yli 18 eikä pidä oikein kenestäkään, paitsi emännästä. Vilma vain murjottaa omassa nurkassaan ja murisee Felixille. Minullekin Vilma murisi ensin niin, että putosin pyllylleni. Nyt olen oppinut tulemaan Vilman  kanssa toimeen. Pitää vain ottaa rauhallisesti ja antaa Vilman olla itsekseen. Vilmasta ei ole kuin muutama kuva, kun se aina menee piiloon kun näkee kameran.