tiistai 6. maaliskuuta 2012

Raidoista tuli täpliä?

Tuomari Lone Lund Tanskasta
Sunnuntaina oltiin taas näyttelyssä. Kaikki alkoi lauantaina, kun aamulla mentiin pesulle. Emäntä sanoi, että sinultahan jää puolet turkista pesuvatiin. Minä ihan säikähdin ja yritin hypätä pois vadista katsomaan sitä vatiin pudonnutta turkkia. Ei siinä nyt sentään ihan niin huonosti käynyt, pentuturkkia vaan karisi pesussa pois. Mutta siinä rytäkässä tuli emännälle naarmu käsivarteen. Ei siitä sen enempää.

Raitoja vai täpliä, kas siinä kysymys
Näyttelyssä minä alan olla jo veteraani ja nukun ihan repo-rentona häkissä. Tuomaria minä jännitän vieläkin ja yritin murista, mutta tämäpä tuomari sanoikin, että "älä sinä esitä julmaa, minä osaan olla paljon pelottavampi kuin sinä." No pakkohan siinä oli vaieta. Vaan sitten säikähdin ihan kunnolla, vaikka en uskaltanutkaan laittaa vastaan. Tuomari kaappasi minut kainaloonsa ja lähti viemään minua pois. Apua, minut on kattinapattu!

No ei se sitten ollut mikään kissakaappaus, vaan tuomari halusi vaan näyttää minua toiselle tuomarille. Minä en kuulemma olekaan enää raidallinen eli kilpikonnaruskeatiikeri, vaan täplikäs kilpikonnaruskeatäplikäs. Niin sitä voi tiikeri menettää raitansa pesuvatiin. Nyt emäntä vaan miettii, pitäisikö tuo muutos rekisteröidä. Mitäs jos ne raidat kasvaa takaisin, kun kesäturkki tulee?

CAC-ruusukkeeni!
Ei se raitojen puute kuitenkaan menoa haitannut ja sain taas ex1 arvostelun ja ihka ensimmäisen CAC-sertini. Emäntä sanoo, että kun niitä tulee kaksi lisää, niin sitten minusta tulee ihan mestari, sellainen champion. Kuulostaa aika hienolta. Emäntä sanoi myös, että nyt meillä on sitten naimalupa. Minä yritin kovasti kysellä, että mikä se sellainen lupa on, mutta olen kuulemma vielä liian pieni tietämään enempää. Minä kuitenkin luulen, että sillä on jotain tekemistä poikakavereiden kanssa. Pikkaisen sellaista kuulin emännän puhelimessa kuiskivan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti