maanantai 30. heinäkuuta 2012

Keskivartalopyöreyttä

 Nyt ollaan sitten taas kotona. Täällä sitä olla jökötetään ja odotetaan, että jotain tapahtuisi. Ja luulisi sitä tällä syömisellä jotain tapahtuvankin. Emäntä sanoo, että taitaa tulla enempi kuin yksi pentu. Ja jos ei tule, niin edessä on kuulemma laihdutuskuuri. Sen verran on masu kasvanut. Emäntä otti tällaisen kuvankin, katsokaa nyt tuota massua! Piti ihan kääntää selkä kameralle, kun harmittaa nuo kadonneet tyttömäiset linjat.

Vielä reilu viikko tässä pitää odotella, ainakin vissiin niin. Ei sitä kuulemma koskaan ihan päivälleen tiedä, sanoo emäntä. Ja kait se emäntä tietää, kun se kysyi minun Muska-äidin kotoa. Eilenkin soittelivat ja puhuivat jotain kopasta ja masun koosta ja vaikka mistä.

Kai se masu kasvaa, kun ei saa liikuntaa! Muut sen kun pomppii pitkin mökin pihaa ja metsästää kärpäsiä, mutta minä se vaan syön ja nukun.

Tässä viereisessä kuvassa Maija katselee verannalta pihalle. Kai se miettii kesää ja kärpäsiä. Tai sitten se katselee, näkyisikö myyriä tai lintuja.

Ette muuten tiedä miten hassusti Felix-sedälle kävi, kun se ihan vaan rauhassa makasi puun juurella ja haaveili linnuista. Niitä lintuja lenteli siinä puun oksilla. Ei emäntäkään ihan kerinnyt kaikkea nähdä ja minäkin olin silloin juuri sisällä.

Ensin Felix-setä torkkui siis puun juurella. Sitten tapahtui: naapurin koira pihalla - koiran kuono Felix-sedän nenua vasten - Felix ryntää rantakalliolle karkuun - ja hups! - Felix-setä hyppäsi oikein mega-super-hyper loikan mereen ja ui karkuun. Onneksi koira pelkäsi vettä ja Felix-setä pitää vedestä. Kaikki päättyi hyvin. Koira meni kotiin ja Felix-setä kuivui ennalleen. Uintiretkestä ei ole kuvaa, mutta tässä Felix-setä ihan muuten vaan ihailee merta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti