keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Vieraita

Meillä kävi sunnuntaina vieraita katsomassa minua ja lapsosia. He toivat terveisiä Omrilta, mukana oli Omrin emäntä ja isäntä ja Omrin emännän äiti. Voi että meitä ihailtiin ja pyöriteltiin - tai siis lapsosia lähinnä. Ja valokuvia otettiin ihan kamalasti. Tässä on niistä muutamia.


Eilen sitten emäntä kertoi, että pojat muuttavat sitten joskus isona yhteiseen kotiin Omrin emännän äidin luokse. Onneksi siihen on vielä paljon aikaa. En minä vielä raski heitä maailmalle päästää, vaikka välillä taukoa haluankin. Nytkin olen tässä tietokoneella emännän kanssa ja lapsoset leikkivät keskenään lastenkamarissa.
Meillä on myös opittu kaikenlaista. Kaikki lapsoset osaavat käydä vadilla. Emäntä  kyllä naureskelee, kun Tuhina luulee, että ensin pitää ottaa torkut siinä pikkuvadissa, jonka emäntä toi lapsosille. Ja sitten hän kiipeää minun isolle vadille hädälle, kuten kaikki muutkin lapsoset.

Kaikki myös syövät ruokaa. Koipeliini on kyllä vieläkin mamman oma maitopoika eikä syö kermaviiliä. Mutta hän syö hiukan ruokapaloja kastikkeessa ja kalaa. Tuhina taas mieltyi kuivauokaan siinä määrin, että emäntä nosti ne pois. Vaikka kaikki juovat vettä, niin ei sitä ole syytä sellaista määrää nakeroita puputtaa sisäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti