torstai 6. syyskuuta 2012

Tuhinaa ja kermaviiliä

En olisi kyllä katit arvannut kuinka paljon huolta ja vaivaa näistä lapsosista on. Eihän siinä tahdo tällainen yksinhuoltaja pärjätä. Hieno sana tuo yksinhuoltaja - opin sen emännältä.

Minulla ei millään meinaa riittää maitoa kaikille kolmelle. Ei varsinkaan kun Koipeliini ahneuksissaan yrittää ryystää kaiken mitä vain tisuista irti lähtee. Ja lisäksi se sattuu! Kaikilla on jo kokoelma teräviä maitohampaita suussaan eikä se tunnu ollenkaan mukavalta kun ne jäystävät tissiä. Onneksi lapset ovat kasvaneet kohinalla ja alkavat muutenkin olla tarpeeksi isoja jo muullekin ruoalle.

Emäntä auttaa minua ja tuo lämmintä kissanmaitoa, kermaviiliä ja vauvan ruokaa. Kaikki muut vähän ihmettelivät ensimmäisellä kerralla, mutta Tuhinapa äkkäsi heti alusta mikä on homman nimi. Uskokaa tai älkää, mutta tässä videossa Tuhina näkee elämänsä ensimmäisen kerran ruokalautasen. Ja heti kimppuun kuin vanha tekijä!

Koipeliin ei vieläkään ole kunnolla edes maistanut, mutta ehkä hänellä ei ole nälkä kaiken sen maidon päälle. Sen sijaan Plumpsis söi tänään Tuhinan kanssa ja molemmat oikein maiskuttelivat. On se helpotus äitimuorille, kun lapset hiukan oppivat omilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti