sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kotoilua

Mökillä elokuun alussa
Olemme nyt olleet kotona jo neljä päivää ja rosvo-pojat ovat muistaneet, miten hauskaa on juosta ympyrää: olohuone - ruokahuone - keittiö - eteinen ja niin edelleen. Mökillä oli hellettä ja täällä sitä vasta kuuma on, mutta kun emännän pitää kuulemma mennä töihin tienaamaan lisää kissanruokaa, niin minkäs sille mahtaa.


Kun tulimme kotiinpäin, niin automatkalla alkoi ihan kamala ukkonen. Minä lauloin oikein aariaa pojille "kamalaaaa uuuukkoneeeen, muttaaa emäntääääää ajaaaaa sinääää varoooovaaaastiiiii!!!!". Ajattelin, että niin pojat eivät pelkäisi niin kovasti. Lauluni ei vaan saavuttanut mitään suurta suosiota. Pojat pyörivät ympyrää tassut korvilla, emäntä käski minun olla hiljaa ja Felix-setä hermostui niin, että sai kotona ihan kamalan känkkäränkkäkohtauksen. Ehkä pitäisi ottaa laulutunteja?

Rosvokopla 9 viikkoa
Tässä kaiken kiireen keskellä pojat sitten ehtivät jo täyttää 9 viikkoa. Isoja nämä minun pikkurosvot jo ovat. Uusista kodeista käytiin myös jo katsomassa Leoa ja Kasperia. Ihan mukavilta nämä emäntä- ja isäntäehdokkaat vaikuttivat ja minä kävin ihan erikseen kaikki äitinä katsastamassa. Jo pitempäänhän on tiedetty, että Jesper muuttaa Ouluun. Leo ja Kasper jäävät lähelle minua Helsinkiin. Jonatan vain vielä etsii kotia, kun emäntä niin haluaisi hänelle kasvatuksesta kiinnostuneen kodin. Saas katit nähdä, miten käy.


Vaan nyt alamme kaikki olla jo aika uupuneita, kun on ollut matkustamista ja vieraita. Eli pitää varmaan painua kohta yöpuulle.

Kasper ja Leo

Leo ikkunalla
Jesper
Kasper ja Maija

Kattipino: alla Kasper ja päällä Jonatan

Kasper

Jonatan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti