maanantai 14. huhtikuuta 2014

Linnanneito

"Tässä minä vain makoilen ihan muina katteina."
Viime lauantaina emäntä lähti tosi aikaisin aamulla, vaikka normaalisti lauantaisin hän ei siihen aikaan hievahdakkaan sängystään. Minä tiedän, on tässä vuosien varrella kaikenlaisia herätystemppuja kokeiltu. Joskus sitä voi nälkä yllättää yölläkin.

Illalla emäntä tuli sitten takaisin ja kertoi terveisiä minun pojalta Jonatanilta. Samalla paljastui syy
siihen aikaiseen ylösnousemukseen. Näyttelyynhän emäntä oli hipsinyt ja ihan hiljaa, ettei Maijalle tule paha mieli. Maija kun ei voi enää mennä näyttelyyn ennen kuin on käynyt ulkomailla.

Ruufus voittojen tiellä.
Jonatan oli kuulemma käyttäytynyt oikein kauniisti näyttelyssä ja ihan vain muina katteina istuskellut tuomaripöydälläkin. Hyvin ovat poikaa siellä sijoituskodissa hoitaneet, sanoi emäntä. Kovasti oli meidän Jonttu saanut kehuja ja oikein ison sydämenkuvan arvosteluseteliin. Tuomari oli kuulemma ollut kovin hiljaista sorttia, mutta oli oikein huokaissut ihastuksesta kun näki Jontun paksut ja tömäkät etukäpälät.


kolumbo ja champion-pokaali
Samassa näyttelyssä olivat myös minun elämäni kaksi viimeisintä ihastusta. Rosvokoplan isä, ihana Amurin Ruufus, voitti molempina päivinä kategorian parhaan tittelin. Iso halaus ja onnittelut minulta Ruufukselle.

Myös Kolumbo, eli Amante's Virtuoso oli ehtinyt minun luotani näyttelyvalmisteluihin ja lähetti kuulemma kovasti terveisiä. Kolumbo valmistui championiksi (joka siis ei tarkoita herkkusientä, sen olen nyt oppinut). Onnea ja lämpimiä ajatuksia Kolumbolle!

Aah, mikä ihana linnanneito.
Jonttu oli kuulemma myös rakastunut näyttelyssä ihan ensimmäistä kertaa elämässään. Naapurihäkissä oli ollut sievä pieni birmaneitonen, joka oli vienyt meidän pojan sydämen. Toivottavasti poika ei kovin pitkään tämän linnanneidon perään haikaile. Tyttö oli kuulemma esittänyt kainoa neitoa. Ja näkyyhän tuo kuvastakin. Vaan hyvä mieli kisasta jäi ja Jonttu sai ensimmäisen avoimen luokan sertinsä vain 7 päivää yli alimman 10 kk:n ikärajan. Äitimuori onnittelee komeaa poikaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti