torstai 27. maaliskuuta 2014

Kellarikarkeloita

Terveisiä täältä kellarista.

En minä tuhma ole ollut, vaan ihan kiltti tyttö. Juttu on nyt vain sellainen, että tässä on viiksikarvoja oiottu sen verran pitkään, että tuli kevät. Ja kaikki kunnon katit tietää mitä se tietää. Joo - minua alkoi taas kovasti nuo kollipojat kiinnostaa.

Kolumbo 2.0 on saapunut
Emäntä oli iloissaan ja sanoi, että tähän huusholliin tarvitaankin jotain mukavia tapahtumia. Ei meillä kateilla mitään hätää ole. Felix-setä asuu vieläkin meillä ja Maija on yhtä kaunis kuin aina. Vilma-mummokin nukkuu omassa pedissään ihan niin kuin ennen. Emäntä vain on ollut vähän kiireinen eikä ole minua ehtinyt tässä koneen käytössäkään autella. Mutta ei siitä sen enempää.

Nyt on siis kevät ja minä sanoin emännälle, että alapas hoidella minulle jostain sitä sulhasehdokasta.
Siitähän se emäntä innostui ja ei aikaakaan, kun emäntä kertoi, että kohta tulee sellainen Kolumbo kylään. Minä vähän ihmettelin, että eikös se tutkimusmatkailija kuollut jo monta sataa vuotta sitten? Mutta emäntä kertoi, että tämä on joku uudempi versio - vissiin sitten sellainen Kolumbo 2.0.
Lepotauko

Sitten emäntä alkoi hommiin. Askartelutilasta siirrettiin höyläpenkki varaston puolelle ja sinne vietiin myös kaikki matonkuteet. Ja sahanpurut lakaistiin pois ja kaikki pudonneet nupinaulat kerättiin pois lattialta. Kamala sottapytty toi meidän emäntä. Mutta nyt on hienoa. Tiistaina sitten se Kolumbo 2.0 tuli kylään. On kyllä aika ujo poika noin niinkuin uudeksi versioksi. Mutta ahkera!
Maija

Muutenkin emäntä on piristynyt ja valmistelee Maijan kanssa näyttelyreissua Tallinnaan. Hämeenlinnassa ne juuri kävi ja tammikuussa Maija sai toisen CAPIB-sertin Lahdessa. Nyt Maija vaan odottaa kehuja koko ajan ja hoitaa turkkia auringonpaisteessa pihahäkissä yhdessä Felix-sedän kanssa.


Jesper - JesseJames - Kuva Helena P.
Siinäpä sitä sitten voi muistella Rosvokoplapoikia, jotka täyttävät ihan juuri kohta 10 kuukautta. Isot pojat. Jonatan menee kuulemma näyttelyyn parin viikon päästä ja ekaa kertaa avoimeen luokkaan. Toivotetaan vain onnea Jontulle. Lisää poikien kuvia ja kuulumisia löytyy facebookista meidän kattilan sivuilta. JesseJames - Jesper on kanssa aloittanut omat sivut vasepookissa, niin kuin JJ sanoo. JJ:n ryhmä JesseJamesWanted on suljettu, mutta kai sinne voi kutsuja saada, jos JJ:n tuntee. Minun komeat kollipojat!

Ei maar, nyt pitää mennä takaisin kellariin tarkastamaan sitä Kolumbo 2.0:aa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti