torstai 21. elokuuta 2014

Kolme rinsessaa ja rinssipuoliso

No-niin katit! Onnistuihan se vihdoinkin; maanantaina yöllä alkoi tapahtua ja minä tyttö pyöräytin neljä uutta lapsukaista tähän maailmaan. Tästä se taas alkaa äitylin elämä.

Ujo poika Kolumbo
Kaksi mukavaa sessiota Kolumbon kanssa kellarissa tähän tarvittiin, mutta nyt sitten lopultakin on tulosta näkyvissä. Minulla on kolme pientä tyttöä ja yksi poika. Eikä minulla ole koskaan ennen ollut yleisöä mukana. Vaan nyt Kolumbon kasvattaja halusi tulla emännän kanssa katsomaan, että kaikki menee varmasti hyvin. Niitä taisi jänskättää enempi kuin minua. Minusta minulla meni ihan hyvin.

Kolmelta yöllä alkoi tuntua siltä, että kohta tapahtuu jotain ja niin minä sitten päätin herättää emännän, vaikka oli valvottu jo puoliinöihin. Emäntä kun kovasti odotti jotain tapahtuvaksi jo sunnuntaina. "Ainako sinun täytyy odottaa sydänyöhön", kysyi emäntä. Hyvähän sen on valittaa, neiti-ihmisen. Ei se taida tietää, että sitten kun tapahtuu, niin ei sille yksi kattiraasu mitään voi.

Musta poika: Herra Musta
Hiukan vaille viisi syntyi sitten pieni musta poika ja emäntä oli ihan höpnaadin saanut. Se kun odotti raitapaitoja tai kilpparityttöjä. No seuraavaksi tulikin sitten se kilpparityttö. Kolmas pentu oli taas musta, mutta valkoisilla sukilla ja masulla. Tämä tyttö olikin sitten nälkäinen. Takatassut oli vielä minun sisällä, kun tyttö jo tarrasi tisuun kiinni eikä irti laskenut.

Kolumbina
Siinä ne minun molemmat avustajat sitten sanoivat, ettei taida tulla isänsä näköistä lasta ollenkaan. Vaan tulihan sieltä. Ihan vaan silleen hissukseen putkahti maailmaan Kolumbon näköinen pikkulikka ja emäntä hihkaisi, että nyt tuli Kolumbina.

Lapsille on jo annettu lempinimetkin. Poika on Herra Musta ja kilpparityttö Syystyttö. Mustavalkoinen tyttö on Silkkisukka, kun hänellä on nätit valkoiset sukat. Ja Kolumbina on sitten tietty Kolumbina, mitä sitä muuttamaan.

Minä päätin, että varsinaiset nimet valitaan tutkimusmatkailijoiden mukaan ja pentuja kutsutaan Ronjan Tutkimusretkikunnaksi. (Emäntä kyllä luulee, että yhdessä päätettiin, mutta kyllä kunnon katti yhden emännän hoitelee.)

Nyt sitten keskitytään kasvattamaan lapsosia ja ollaan ihan hissukseen. Emäntä sanoi, että mitään erityistä ei ole suunnitelmissa. Paitsi, että ensi viikolla juhlitaan Vilman 19:sta syntymäpäivää!

Ronjan Tutkimusretikunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti