maanantai 1. syyskuuta 2014

Tutkimusretkikunta katselee maailmaa

Tänään minun lapsukaiset täyttää kaksi viikkoa. Kylläpä se aika menee nopeasti näiden touhuja seuratessa. Viime viikolla kaikki avasivat jo silmänsä ja nyt sitä yritetään kohdistaa harittavaa katsetta ympäristöön.

Selvästi alkaa pienillä jo näkyä omaa luonnetta ja tahtoa, vaikka ovat vielä näin pikkuisia.

Herra Musta on kova kiipeämään eikä varmaan mene kauaa, kun hän jo kiipeää yli pesän reunan. Hän on myös kova mammanpoika, joka kiljuu heti, jos joutuu pois kainalosta.
Herra Musta ja Silkkisukka

Kolumbina on kiltti tyttö ja varsinainen söpöstelijä. Hän vain katsoo sievillä pikku kasvoillaan ja saa kaiken anteeksi, vaikka aina ryömiikin koko kakarakatraan yli.
Kolumbinan kasvot kasan keskellä

Syystyttö on sellainen iso rauhallinen tyttö, joka ei tee itsestään numeroa. Hän pitää kovasti syömisestä ja nukkuu melkein aina Silkkisukan kanssa yhdessä.
Syystyttö pohtii, mitä nuo muut touhottaa.

Silkkisukka on joukon poseeraaja. Heti kun emäntä ilmestyy kameran kanssa, niin Silkkisukka kääntyy kameraan päin ja alkaa heilutella niitä valkosukkaisia tassujaan. Silkkisukka on myös selvästi Syystytön kaveri.
Silkkisukka poseeraa

Me päätettiin emännän kanssa jo lasten nimetkin, mutta olkoon vielä toistaiseksi salaisuus. Ihan ei olla päästy yhteisymmärrykseen miten päin Syystytön ja Silkkisukan nimet menevät. Kerron sitten ensi kerralla kumpi meistä voitti tämän kissanristiäiskeskustelun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti