maanantai 22. syyskuuta 2014

Vilskettä ja töminää

Tänään Turkimusretkikunta täyttää viisi viikkoa. Minä sanoinkin emännälle, että kaivapas se kamerasi esille ja ota kuvia. Ja nyt olisi kyllä korkea aika tehdä jo videokin, kun lapsukaiset ovat oppineet ihan kattien tavoille. Ja kuvasihan se emäntä kun minä käskin.
Koko katras

Herra Musta ja Silkkisukka
Lapsia on kovasti käyty ihailemassa, kun he ovat niin kauniita. Ainakin minä aitylinä olen ihan sitä mieltä. Emäntä sanoikin, että kaikille on jo luvassa koti. Mutta minä en kyllä halua vielä ajatella sitä, nämä ovat ihan liian pieniä vielä. Kyllä äitylillä on paljon opetettavaa ja puuhaa vielä edessään.
Syystyttö
Mutta ovat he jo jotain oppineet. Kaikki syövät ihan oikeaa ruokaa - ainakin vähän. Ja kaikki osaavat mennä ruoan jälkeen hiekkavadille. Melkein aina pisutkin menevät vadille. Vaan joskus vielä menee vati ja pesäkoppa sekaisin. Mutta emäntä sanoi, ettei se haittaa. Sitä varten pesissä on vaipat pohjalla.
Leikkikehä


Emäntä rakensi myös leikkikehän olohuoneeseen, niin meidän ei tarvitse lasten kanssa olla vain pentuhuoneessa. Saadaan olla muiden mukana ja Felix-setäkin sitten tottuu lapsukaisiin. On hän jo käynyt katsomassa ja kaikki on hyvin, jos lapset eivät liiku. Mutta kaikki äitylit tietää, ettei lapset ole kauaa paikallaan ja silloin Felix-setää viedään. Maija sen sijaan omaan rauhalliseen tapaansa vahtii pikkuisia jostain vähän etäältä. tai käy heitä hiukan varovasti pussaamassa.

Tässä sitten lopuksi se emännän kuvaama elokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti