maanantai 17. marraskuuta 2014

Tutkimusretkikunta maailmalla

No nyt se sitten tapahtui! Minun Tutkimusretkikuntani otti jokainen oman kuljetuskoppansa ja lähti valloittamaan maailmaa.

Kyllä täällä sitä jatkuvaa töminää jo olikin. Lapsoset pyörivät ympyräkeränä pitkin lattioita ja hyppivät joka paikkaan. Emäntä juoksi perässä ja peitti aina sähköjohtoja sitä mukaan kun lapsukaiset saivat niitä kaivettua esille. Eiväthän nämä pienet ymmärrä, että kun tuollaiseen kivaan johtoon puraisee, niin siinä sattuu ja menee viiksikarvat kiharalle.

Nyt ei jäljellä ole enää kuin Emmi, jota emäntä myös Silkkisukaksi kutsui. Emäntä on luvannut, että Emmi jää tänne kotiin meidän muiden kanssa ihan koko iäkseen. Felix-setä varsinkin on ihastuksissaan, kuten kuvasta näkyy.
Emmi ja Felix-setä
Ennen kuin pennut lähtivät, minä potkin emäntää sinne takapuolelle ja sanoin, että ottaa kameran käteen. Pienistä on ihan pikkuisen pakko ottaa vielä yksi video muistoksi minulle ja muille kateille. Ja saihan se emäntä sen lopulta aikaiseksi. Tässä on siis ihan viimeisiä leikkituokioita ja mitä meidän pikkukateille tapahtui - minne kukin muutti.

Ensimmäisenä lähti Syystyttö, virallisesti hän on Catillus Hillary ja uusi kutsumanimi on Elsa. Elsa muutti Espooseen. Hän vähän pelkäsi alussa, mutta nyt pikkuhiljaa alkaa kotiutua. Iso tyttö ja reipas äitylin pikkuinen. Tässä Elsa uudessa kodissa. Äitylinä aavistelen, että Elsa vielä huomaa, kuinka hyvin nuo verhot sopivat leluksi. Voihan katit!
Elsa ja oma koti
Sitten perjantaina lähti pieni Kolumbina, joka virallisestikin on Catillus Colombina. En tiedä onko hänellä vielä muuta nimeä, mutta kyllä niitä varmasti vielä keksitään. Ei Kolumbina sen pienempi ole kuin muutkaan, onpahan vaan luonteeltaan sellainen pieni ja vikkelä. Kolumbina muutti Helsinkiin ihan lähelle meidän emännän lapsuudenkotia.
Kolumbina ihka omassa kopassa
Viimeisenä eilen sunnuntaina lähti minun iso pieni poika Herra Musta, eli Catillus Marco Polo. Häntä aletaan kuulemma uudessa kodissa kutsua Morrikseksi. Morriksella olikin pitkä matka kotiin, mutta tänään aamulla emäntä kertoi minulle, että poika on onnellisesti perillä. Ja näytti hän minulle kuvaakin. On se äitylille helpotus kuulla, että pitkä matka sujui onnellisesti.
Tässä Morris on saapunut kotiin
Nyt sitten voi äityli levätä ja kerätä voimia pienen tyttären kouluttamiseen. Tosin emäntä sitten sanoi, että paha perii, jos koulutan Emmin murisemaan tuomareille. Pitänee siis vielä harkita koulutuksen sisältöä.
Harkitsen tässä Emmin koulutusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti