perjantai 24. huhtikuuta 2015

Haloo - minä täällä!

Minä, Ronja
Ronja tässä pitkästä aikaa. Tuo emäntä on alkanut ihan mahdottomaksi. Se kirjoittelee vaan sellaisella
pilleri-tabletilla tai mikä se nyt on eikä enää ollenkaan tietsikalla - paitsi kun se tekee töitä. No eihän minun tassut sovi siihen tabletin kirjaimille, kun ne on niin pieniä. Ja kun emäntä tekee hommia, niin eihän minulla ole asiaa tietsikalla kirjoittamaan vaikka kuinka istuisin vieressä päivystämässä. Mutta tänään näin emännän koneella ja tulin näppäimistön päälle istumaan. Tästä en poistu, ennen kuin annat minun kirjoittaa!

Emmi pääsiäisenä
Kevät on jo pitkällä ja minun turkki on tosi pörheä. Emäntä sanoo, että olen lopultakin kasvanut aikuiseksi. Voihan se niinkin olla. Minä kun täytin 18. huhtikuuta jo neljä vuotta!

Vaan minä kyllä tiedän kuka ei ole aikuinen - Emmi! Minä olen kyllä sitä mieltä, että tyttärien sopisi muuttaa pois kotoa, kun kasvavat isoiksi. Vaan kun en ole kaikista yrityksistä huolimatta saanut tuota
JesseJames - Kuva Helena Pihkakoski
emäntää uskomaan asiaa. Emmi on välillä varsinainen riiviö ja varastaa mokoma vielä Felix-sedän huomion. Ihan pelkään, että setä vaihtaa tyttöä nuorempaan, vaikka minä olen mielestäni niin komea.

On noista muistakin lapsista kuulunut
maailmalta. Tutkimusretkikunnasta Jesper, eli JesseJames, kirjoittelee äitylilleen usein. Jessestä on kasvanut niin komea poika. Ja Jonataniakin emäntää käy välillä katsomassa. Jonttu on niin kaunis nuori mies.

Jonatan
Näistä minun nuorimmista lapsista Hillary, eli Elsa, on myös lähettänyt terveisiä Espoosta. Hyvin tuntuu Elsa viihtyvän uudessa kotona. Ja Colombina on nyt Kinuski ja asuu Helsingissä ja on myös lähettänyt terveisiä. Eniten kuulen kuitenkin Marco Polosta, eli Morriksesta. Morris on käynyt näyttelyissäkin ja pärjännyt oikein hyvin. Emäntä on niin polleeta minun isosta pojasta - ihan tosi isosta, kun hän painaa nyt 8 kk vanhana jo yli 5 kiloa.

Nyt ei taida mahtua enempää kuvia, mutta laitan sitten ensi kerralla kuvia muista lapsista.

Nyt pitää taas kiirehtiä nauttimaan keväästä, mutta yritän olla jatkossa tiukkana näistä
tietsikkavuoroista. Eikös tietsikan käyttö kuulukin ihan kissojen perusoikeuksiin?
Morris - kuva Elina Kettunen

Hyvää kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti