tiistai 27. syyskuuta 2011

Teini-Tornado

Minä kasvan ja vahvistun koko ajan. Sitä varten pitää syödä ja harjoitella. Olenkin oppinut pitämään uusista herkuista. Ehdoton lempparini on croisantit, vaikka emäntä sanookin, etteivät ne ole kissanruokaa. Minusta ne ovat kuitenkin herkullisia ja onneksi emäntä ostaa melkein joka sunnuntai itselleen yhden päiväkahville. Aina olen onnistunut saamaan itselleni muutaman palan kun oikein työnnän pääni siihen emännän ja croisantin väliin. Ja sitten me molemmat herkutellaan!

Myös kissannaksut ovat oikeastaan ihan hyviä ja nykyään syön niitä joka ilta. Ei niitä lasten pikkunaksuja, vaan ihan oikeita kunnon naksuja. Emäntä sanookin, että antaa ne pikkunaksut pois, kun ne ei kerran maistu. - Uhkailee vaan, eiköhän se yritä syöttää ne meille muun ruoan mukana.

Kun syö hyvin, niin on sitten energiaa juosta. Ja minä tyttöhän juoksen ja Felix-setä juoksee edellä karkuun. Emäntä sanoo, että Felix-setä alkaa olla ihan alakynnessä ja kutsuu minua Teini-Tornadoksi tai Ronja Rimpulaksi. Olen kuulemma villi ja vilkas. Kekseliäs minä ainakin olen. Osaan itsekin etsiä tavaroita, joista saa leluja. Eilenkin löysin sellaisen limsapullon muovikorkin ja nyt olen kantanut sitä ympäri kaksi päivää. Minusta se on tosi kivaa.

Olen myös huomanut, että sylissä on oikeastaan ihan kiva olla. Emäntä rapsuttelee ja juttelee. Siinä alkaa ihan nukuttaa ja silloin minä kehrään. "Kurinakone on kunnossa." - sanoo emäntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti