torstai 6. joulukuuta 2012

Omia koteja ja itsepäisyyspäivä

Tänään on kuulemma itsenäisyyspäivä. Minä ensin kuulin, että se olisi itsepäisyyspäivä ja yritin sitten jääräpäisesti kaappiin nukkumaan. Mutta emäntä sanoi, että ei se sitä tarkoita ja olen ymmärtänyt ihan väärin. Nyt on itsenäisyyspäivä ja juhlitaan sitä, että meillä on oma maa, oma koti ja saadaan itse päättää.

Siru
Sen kunniaksi emäntä kertoi hyviä uutisia. Meidän orvoista sukulaisista kolme on saanut oman kodin ja mukana on minun Kassu-iskä. Voi katit, mikä riemu-uutinen!

Nasse-setä
Kolme orpoa on vielä vailla sitä omaa kotia, jossa olla itsepäinen. Maine coonit Siru ja Minttu sekä lyhytkarvainen american curl Nasse-setä hakevat vielä rauhallista omaa pesää, jossa toipua järkytyksistään. He ovat kaikki hieman ujoa tai arkoja. Siru on kyllä tosi reipas ja Minttu antaa kammata ja silittää. Voi kun hekin vielä saisivat oman emännän tai isännän. Käykääpä katsomassa lisää Catilluksen sivuilta.

Minnie

Minun lapsiltanikin emäntä toi terveisiä. James ja Verner ovat Keravalla ja viihtyvät kuulemma tosi hyvin. Emäntä sanoi, että näkyy kuinka niitä siellä rakastetaan. Charlotte on Järvenpäässä ja emäntä sanoi, että taidetaan meidän tyttö hemmotella ihan prinsessaksi siellä. Charlotte on saanut uuden kutsumanimen Minnie ja vielä paljon lempinimiä päälle.

Verner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti