sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syksyn lehtiä

Minä ja vaahteranlehdet
Niin se vaan katit tuli syksy tänäkin vuonna.Tässä on jo ehditty ihmetellä pudonneita vaahteranlehtiä ja ensimmäistä luntakin.

Syksyn tullen emäntä päätti sitten taas avata näyttelykauden ja viedä meitä katteja kissanäyttelyihin. Minun ei onneksi vielä tarvinnut mennä, kun vielä kasvattelen tuota turkkia lapsosten jäljiltä. Mutta joulun jälkeen kuulemma mennään.Maija Kirkkonummella
Maija sen sijaan kävi jo toisen kerran tänä syksynä näyttelyssä ja
menestyi taas hyvin. Maija oli saanut sellaisen Capib-sertin ja oli kamalan pollea. Maija kun on siitä hassu, että pitää näyttelyistä ihan hassuna. Hän kulkee vielä pitkään kotonakin häntä pystyssä ja keikistelee kaikille, jotka vain viitsivät katsoa ja kehua.

Jonatan Kirkkonummella


Emäntä oli hakenut Jonatanin mukaan näyttelyyn Kirkkonummelle. Poika oli kuulemma käyttäytynyt oikein kauniisti. Ei ole poika tullut äitiinsä, ei sitten yhtään. Minä kun en ole koskaan pitänyt siitä tuomaroinnissa olemisesta, mutta Jonatan oli kuulemma käyttäytynyt oikein kauniisti ja saanut kovasti kehuja. Hienoahan se on, että poika menestyy.
Jesper tutustuu lumeen. Kuvan otti Jesperin emäntä.
Lapset ovat kaikki maailmalla ja lähettelevät harvakseltaan muutkin terveisiä äitimuorille, jos muistavat. Jesper on Oulussa innostunut kovasti ulkoilemaan ja on ihan kahlannut siellä pohjoisempana jo lumihangessakin. Jesperiä kutsutaan Jesseksi ja hän kirjoittelee välillä Facebookiin. Löytyy joku päivitys Jesseltä meidän kissalankin naamakirjasta.Kasper-Plushka. Kuvan otti Kasperin perhe.
Kasper on kuulemma kovasti kasvanut ja saanut muita poikia koossa kiinni. Ei ole Kasperkaan enää mikään pikkukisu, vaan iso poika. Kasperia kutsutaan nyt Plushkaksi. Se kuulemma tarkoittaa pullaa. Pullapoikahan sopii minulle, kun olen aina pitänyt pullasta ja ihan erityisesti croisanteista. Emäntä aina sanoo, että tulee dieetti pidettyä, kun pullaa ei saa syödä yksin.Leo ja Leon lelu.
Emäntä oli myös kylässä Leon luona katsomassa, miten meidän leijonapoika on kasvanut. Leo on kuulemma oikein iso poika ja opettaa kovaa vauhtia omaa emäntäänsä ja isäntäänsä kissapalvelijoiksi.

James ja Verner keväällä. Kuvan otti poikien emäntä.Pyysin emäntää laittamaan tähän vielä kuvan minun ensimmäisistä pojista, Jameksesta ja Verneristä. Siinä on muille pojille tavoitetta. Kasvakaa tekin näin komeiksi!

Nyt sitten vain odotetaan lunta tänne etelään,
että päästään hankeen hyppimään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti