keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Merirosvokopla

Felix-setä mökkimaisemia ihailemassa
Ette kuulkaa katit ikinä arvaa missä me pentujen kanssa olemme! Perjantaina emäntä pakkasi koko katraan autoon ja lähdettiin ajamaan. Minulla ja pennuilla oli oikein luksushytti, hiekkavati ja vesikuppi ja kaikki. Kun sitä matkaa kesti, niin kyllä minä sitten jo arvasin, mihin ollaan matkalla. Mökillehän me tulimme. 250 km on aika pitkä matka noin pienille pojille, mutta kyllä emäntä piti meistä hyvän huolen ja välillä syötiinkin. Vain Vilma ei tullut mukaan, hän on liian vanha kiipeämään kallioilla ja portaissa. Mutta ei huolta, Vilmalla on hyvä hoitaja.

Mutta sen takia en ole päässyt juttuja kirjoittelemaan, kun tämä tietokoneen käyttö ei ole mökillä yhtään niin helppoa kuin kotona ja pitää pyytää emännältä apua. Ja sitten pitää samalla katsoa, että pennuilla on kaikki hyvin eikä tule ainakaan kylmä.

Merirosvokopla 6 viikkoa
Minä sanoinkin emännälle, että minulla on nyt sitten merirosvokopla, kun olemme valloittaneet saariston. Tarkemmin olemme Rymättylässä, Väärämaan saaressa ja Maijalassa. Maijala on tontin ja mökin nimi, mutta ei se ole saanut nimeään Maijalta, vaan emännän isoäidin mukaan.

Tärkein meinasi unohtua! Rosvokopla täyttää tänään kuusi viikkoa. Pojat ovat tosi isoja ja kasvavat kohinalla. Kaikki syövät reippaasti ruokaa ja ovat oppineet käymään jo hiekka-astiallakin. Muutama sekaannus on vielä tullut pentukoppaan, mutta kyllä he ovat fiksuja poikia ja oppivat lisää. Koitetaan kirjoitella pian lisää juttuja, jos vain aurinkopaneelissa riittää virtaa.

Jonatan ja Englannista tuotu kuumavesipullo

Kasper on valloittanut kopan katon

1 kommentti: