perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rasavilli rosvokopla

Minun rosvokopla täytti keskiviikkona neljä viikkoa. Voi katit, että minun pojat on villejä. Nyt he ovat oppineet leikkimään ja kiipeämään eikä mikään pidätä heitä paikallaan. Paitsi tietysti silloin kun veto loppuu ja kaikki makaavat ihan repokattina pitkin pituuttaan ja nukkuvat.

Ronjan rosvokopla 4 viikkoa
Emäntä yritti jo keskiviikkona ottaa pojista kuvaa neljän viikon kunniaksi. Vaan kun he ovat liian pieniä vielä kiinnostumaan leluista vähänkään pitemmäksi aikaa ja jo tarpeeksi isoja kipittämään minne nenu näyttää, niin eihän siitä kuvien ottamisesta tullut yhtään mitään. Siinä vaiheessa kun emännän kamera toimi, niin yksikään pikkurosvo ei enää ollut paikallaan. Ei auttanut, vaikka emäntä otti "sarjatulta" ja varmaan 500 kuvaa. Tässä on kuitenkin paras oikeana päivänä otettu kuva.

Myöhemmin illalla pojat sitten väsähtivät ja
saatiin toinen kuva pesäkopasta. Loput kuvat onkin sitten otettu myöhemmin, torstaina tai tänään perjantaina.

On minun pojat kuitenkin jotain hyödyllistäkin oppineet. Eilen Jesper ja Jonatan söivät ensimmäistä kertaa ihan oikeasti ruokaa. Mutta ei se oikein pojille vielä maistu. Emäntä sanoo, että taitaa vielä riittää maitoa niin paljon, ettei muu kelpaa. Turhaan se emäntä hätäilee, kyllä pojat syövät kun tulee nälkä. Paino kuitenkin kasvaa kovaa vauhtia ja Jesper on niin iso, että näyttää jo vähän sellaiselta hontelolta teinipojalta kuvissa. Kuvat kyllä hämää, aika pallero Jesper oikeasti on eikä hän niin paljoa muita isompi ole.

Lopuksi vielä yksittäisiä kuvia minun pikkurosvoista ja yksi kuva kattikerästä.Veto loppui

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti